Erotikk for kvinner utroskap

Erotikk for kvinner utroskap Vi er utro som aldri før viser ny undersøkelse, men vi er også villig til å tilgi sidesprang. Og for mange handler ikke utroskap bare om sex. Hun forteller at særlig kvinner ofte blir mer såret over at mannen har vært fortrolig og at det starter med et vennskap hvor overgangen til erotisk og intim nærhet er glidende. En fransk studie viser at like mange kvinner som menn hopper i feil seng, melder NRK. Faktisk er utroskap blitt så utbredt blant begge kjønn at. Flere kvinner bruker nettet til å være utro enn menn. Kvinner finner en elsker på nettet når de kjeder seg i forholdet sitt.

En amerikansk studie peker på at menn som mistenker kjæresten for at turen på erotikkekspressen er noe kortere hjemme hos kjæresten. Vi er utro som aldri før viser ny undersøkelse, men vi er også villig til å tilgi sidesprang. Og for mange handler ikke utroskap bare om sex. Hun forteller at særlig kvinner ofte blir mer såret over at mannen har vært fortrolig og at det starter med et vennskap hvor overgangen til erotisk og intim nærhet er glidende.

Menn er mer opptatte av sex, og mer løsrevet fra en kjærlighetsrelasjon. Dermed kan de i større grad være utro fordi de har lyst i øyeblikket. Forskning viser at kvinner og menn bekymrer seg for ulike ting når det gjelder utroskap. For hva er egentlig verst: at kjæresten har sex med en. Flere kvinner bruker nettet til å være utro enn menn. Kvinner finner en elsker på nettet når de kjeder seg i forholdet sitt.

Kvinner er mer utro enn menn

Erotikk for kvinner utroskap Selv om du har gode intensjoner og ønsker å være trofast mot din partner, kan du naturligvis møte på en annen person du faller.

Finn formen på få minutter — i stua Nå har du ingen unnskyldning for å ikke komme i bedre form. Det er hvordan man forholder seg til disse følelsene, som er avgjørende i forhold til utroskap, sier samlivsterapeut Trine Huseby til Side2. De fleste kjenner til uttrykket «en gang utro, alltid utro», men er det noe sannhet i det? Undersøkelsen viser også at det er flere menn enn kvinner som mener at utroskap bør føre til brudd.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail